Wereldpagina

Ga naar: navigatie, zoeken
Wereld.jpg

Reizen is driemaal plezier: De voorbereiding, de reis zelf en natuurlijk de verhalen en herinneringen bij thuiskomst. De voorbereiding: Gidsen lezen, foto's kijken.... Hoe zou het er zijn.... Weer thuis dan begint het heerlijke nagenieten.

De beste Reisgids maak je zelf....

Informatie die er niet in staat vul je namelijk zelf aan.
Met Wereldpagina wordt reizen nog leuker. In deze reisgids vind je altijd wat je zoekt. Informatie die er niet in staat vul je namelijk zelf aan. Het resultaat: De ideale reisgids.

Terug van weggeweest kun je je ervaringen weer delen met andere reizigers. Beschrijf waar je geweest bent en laat je foto's zien. Beleef je reis opnieuw. Wereldpagina.nl werkt verbluffend eenvoudig. Je surft naar een land, gebied of stad waar je meer over wilt weten. Daarna kun je lezen en schrijven tegelijk. Je leest wat andere bezoekers geschreven hebben. Je schrijft wat je zelf wilt vertellen.

Tevreden over het resultaat? Met een klik van de muis is je bijdrage voor iedereen te lezen. Foto's plaatsen, nieuwe onderwerpen starten, korte reacties plaatsen…. Wereldpagina.nl laat jou de keuze.

Logo wikipedia.gif

Wereldpagina.nl is een Wiki. Deze gids werkt op dezelfde manier als Wikipedia. Wiki is de taal van het programma waarmee Wereldpagina geschreven is. Het woord wikiwiki betekent in het Hawaiiaans 'snel, vlug, beweeglijk'. En inderdaad: Beweeglijk is deze Reisgids zeker.

Zo eenvoudig is het dus...

Boekingsservice

Met een Wiki kan iedereen zijn of haar kennis met iedereen delen! Vind je dat een aantrekkelijk uitgangspunt en je bent ook nog een enthousiast reiziger? Wat let je om ook een bijdrage te leveren? Hoe meer mensen, hoe meer vreugde!

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Wereldpagina&oldid=254718"

  

 
Deze pagina is het laatst bewerkt op 21 dec 2015 om 15:20 door Wereld. Eerdere bijdragen van auteurs Maren, 145.75.3.17, 82.172.28.201 en 213.84.148.50.