WereldPagina:General disclaimer

Ga naar: navigatie, zoeken
Projectdag ROC van Twente

Deze internet-reisgids wordt uiteindelijk geschreven door het publiek. Hoewel vrijwel iedereen die deelneemt ernstig probeert correcte informatie te verstrekken kan er wat dat betreft geen garantie gegeven worden. Iedereen die zichzelf kennelijk deskundig acht mag wijzigingen in de tekst aanbrengen. Wel zal een duidelijke fout in het algemeen andere deelnemers betrekkelijk snel opvallen en worden gecorrigeerd.

Ziet u een onjuistheid?

OK.jpg

Als u meent een fout te bespeuren, staat het u vrij die -als u het zeker weet- zelf meteen te verbeteren, of -als u niet zover wilt gaan- een opmerking hierover te maken op de overlegpagina die bij iedere pagina hoort. We willen u ook van harte aanmoedigen dit te doen.

Aansprakelijkheid

De vrijwilligers die deze reisgids schrijven (en dat is het publiek, dus ook uzelf) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de gegeven informatie. Ze kunnen zelfs niet garanderen dat de auteurs zorgvuldigheid hebben betracht bij het formuleren van de artikelen. Gebruik van de informatie is geheel vrij, maar wel voor eigen risico.

Copyrights

Question copyright.jpg

Op het uiteindelijke resultaat, de teksten en foto's op Wereldpagina.nl, zijn Copyrights van toepassing. Alle rechten zijn dus voorbehouden, tenzij anders aangegeven. Indien u een stuk ziet dat is overgenomen van elders, zonder toestemming van de auteursrechthebbende, meld het dan of verander de tekst zelf.


  

 
Deze pagina is het laatst bewerkt op 24 feb 2009 om 15:09 door Wereld. Eerdere bijdragen van auteurs 84.24.55.205 en 82.75.174.21.