Roemenië

Ga naar: navigatie, zoeken
Paleis van het Parlement

Roemenië is een land dat bestaat uit drie delen; Moldova, Oltenië en Transylvanië. De eerste twee delen waren altijd Roemeens, Transylvanië was Hongaars grondgebied. De hoofdstad is Boekarest. Cluj-Napoca is de tweede stad van Roemenië.

Menu

Waarom er naar toe?

Favoriete gebieden

District

De leukste steden

Dit moet je zeker niet missen

Manastirea

Eten en drinken

Overnachten in het authentieke Astoria Hotel in Jasj. bezoek aan de schouwburg en/of cultuurpaleizen in alle plaatsen. De binnenschaatsbaan in Miercura Check.Pootje baden in de warmwaterbronnen van Moneasa. Kerkdiensten op zondag zijn een ware happening, dat mag je niet missen!

Vergeet niet mee te nemen

Alles is voorhanden, neem wat Nederlandse cadeutjes mee zoals: stroopwafels, hagelslag, Goudse kaas, pindakaas. men weet vaak niet wat het is. Even laten zien wat je er mee kunt doen.

Wat ik heb meegemaakt!!

Reistips

De Roemeense kust

Steden en dorpen

Met dank aan

Romania Travel

     

Navigatie: Regio's in Roemenië

Karpaten,

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Roemeni%C3%AB&oldid=251535"

  

 
Kaart Roemenië

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 985 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 3 jul 2012 om 13:14 door Wereld. Eerdere bijdragen van Karlyn, hedy, Carry, Fred Vorstenbosch en Vera en auteurs 81.71.177.251, Maren, 82.174.179.157 en 84.81.96.157.