Oekraïne

Ga naar: navigatie, zoeken
Kiew

Oekraïne is een land in het Oosten van Europa dat in het zuiden grenst aan de Zwarte Zee, in het oosten aan onze Russen, in het noorden aan Wit-Rusland en verder in het zuiden aan Polen, Slowakije, Roemenië, Hongarije en Moldavië.

Menu

Waarom er naar toe?

Favoriete gebieden

De leukste steden

Dit moet je zeker niet missen

Riviercruise Kiev - Istanbul

Het comfortabele cruiseschip Taras Shevchenko laat u op een verrassende manier de belangrijkste en mooiste steden van de Oekraïne zien op doorreis naar Istanbul. Dit is een ideale combinatie van een riviercruise en een zeecruise. U volgt vanuit Kiev de Dnjepr rivier om uiteindelijk uit te komen in de Zwarte Zee. Tijdens de cruise legt u in verschillende plaatsen aan om de belangrijkste bezienswaardigheden te bekijken. De cruise is geheel verzorgd, alle maaltijden zijn inbegrepen, evenals excursies in de verschillende steden waar aangelegd wordt. Daarnaast is het mogelijk aan boord facultatieve excursies te boeken.

Eten en drinken

Vergeet niet mee te nemen

Wat ik heb meegemaakt!!

Reistips

Met dank aan

     

Navigatie: Regio's in Oekraïne

Karpaten,

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Oekra%C3%AFne&oldid=229205"

  

 
Kaart Oekraïne

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 962 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 nov 2010 om 20:31 door Wereld. Eerdere bijdragen van Karlyn, Rob Ottolander, Carry en Vera en auteurs Pepperbot, 81.71.179.17 en Maren.