Parc Argonne Découverte

(Doorverwezen vanaf Nocturnia)
Ga naar: navigatie, zoeken
Nocturnia/Parc Argonne Découverte

Het Natuurmuseum Nocturnia in de Franse Ardennen heet tegenwoordig Parc Argonne Découverte. In Nocturnia, het Parc Argonne Découverte dus, in de Ardennen van Frankrijk ontdekt u overdag het nachtleven van de natuur, met een permanente interactieve en vooral ludieke expositie, en een buitenparcours met leerpaden in een bos van 14 ha.


U zult van al uw zintuigen gebruik moeten maken tijdens uw 'reis' in het Parc Argonne Découverte. Een originele expositie, gebaseerd op 'special effects' en interactiviteit, doet u een bijzonder avontuur beleven temidden van de nachtdieren. Het bezoek begint bij de scène van het vallen van de nacht en leidt u dan langs diverse nachtdieren. Beleef de achtervolging van een veldmuis op de rug van een reuzenuil, of luister naar Sidonie: de vleermuis die u haar verhaal vertelt.


Parc Argonne Découverte is hét ideale uitstapje voor families met kinderen. Zo leren de kinderen op een speelse en leuke manier het nachtleven van de natuur ontdekken, zonder dat ze bang voor de nachtdieren hoeven te zijn.


  

 
Kaart Parc Argonne Découverte

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 974 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 nov 2010 om 21:00 door Wereld. Eerdere bijdragen van auteurs Pepperbot en Maren.