Madrid

Ga naar: navigatie, zoeken
Madrid Plaza De España

Madrid is open en hartelijk. Het oude centrum is bruisend en dichtbevolkt, een doolhof van harmonieuze straatjes waar zich fraaie paleizen, parken en lanen bevinden als identiteitskenmerken van de moderne stad. Madrid is een open stad, waar iedereen zich meteen thuisvoelt.

Menu

Hier moet je geweest zijn

Madrid Puerta Del Sol

De middeleeuws Madrid kan u niet ontgaan. Bijzonder is de wijk met de naam "Madrid de los Austrias", een deel van Madrid dat is gebouwd tijdens de Oostenrijkse overheersing is gebouwd: Italiaanse renaissance met een Spaans sausje. Het Plaza Mayor (hoofdplein) is een van de traditionele plekken in de hoofdstad. Bezoek zeker de Puerta del Sol, het Plaza de la Villa en het Plaza de Oriente. Maak een ommetje voor de Cibeles-fontein. Hier bevindt zich ook het prachtige postkantoor en de bijzondere Spaanse bank.

Eten en drinken

Tapastour met fiets in Madrid

De leukste manier om Madrid te leren kennen is per fiets. De hoofdstad van de tapas heeft enorm veel te bieden. Je fietst langs de wereldberoemde highlights van Madrid. En uiteraard ook naar de minder bekende, maar karakteristieke pleinen, gebouwen, parken en kunstwerken. Onderweg wordt gestopt bij een van de leukste tapasrestaurantjes van de stad, waar een hapje en drankje wordt genuttigd.


De Top 10

Madrid Puerto Del Alcala

In de omgeving

 

Navigatie: Steden en dorpen in Madrid

Cubas de la Sagra, El Escorial, Galapagar, Madrid, Navas del Rey, San Lorenzo de El Escorial,

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Madrid&oldid=248561"

  

 
Kaart Madrid

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 255 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 27 sep 2011 om 10:41 door Wereld. Eerdere bijdragen van Karlyn, Karlijn en Bertus en auteurs Pepperbot, 81.243.132.213 en 82.75.174.21.