Lorraine

Ga naar: navigatie, zoeken
Lorraine

De Noord-Franse regio Lorraine of Lotharingen, net over de Belgische en Luxemburgse grens, is een stukje Frankrijk dat zeer de moeite waard is voor uw volgende vakantie. De streek bezit een groot aantal toeristische pluspunten die zich bijzonder uiten in het uitzonderlijke historische, architecturale en culturele erfgoed. Uitgestrekte bossen, meren en rivieren, natuur en reliƫf nodigen daarbij uit voor een ontspannende ontdekkingstocht. De ene plaats leent zich voor sportieve activiteiten, de andere voor pure ontspanning. Dat geldt ook voor de 700 km bevaarbare waterwegen die de streek kent en voor de brede keuze aan sportieve activiteiten die men te land, te water en in de lucht kan beoefenen. Naast de weidse landschappen, de heuvelkammen van de Vogezen, het merenlandschap van de "Pays des Etangs", het bos van de Argonne en de pittoreske wijngaarden biedt Lorraine ook stadstoerisme als troefkaart.


Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Lorraine&oldid=245502"

  

 
Kaart Lorraine

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 1004 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 22 jun 2011 om 12:16 door Wereld. Eerdere bijdragen van Karlyn, Carry en Vera en auteurs Pepperbot.