La Toinette en Julien

Ga naar: navigatie, zoeken
La Toinette en Julien
Het museum “La Toinette en Julien” dat bepaalde gebeurtenissen in scène zet, bestaat uit twee plaatsen die bezocht kunnen worden: het huis van la Toinette en de schuur van Julien liggen op ongeveer honderd meter afstand van elkaar, in het hart van Murat-le-Quaire, een dorp met 500 inwoners op 1050 meter hoogte, in het massief van de Sancy. Deze twee plaatsen hebben een innoverend museografisch concept: de scenovision, waarbij door een combinatie van moderne technologieën en authenticiteit alle zintuigen opgewekt worden, maakt emoties los en stimuleert de nieuwsgierigheid. Het publiek kan hier zijn kennis verdiepen en wordt gestimuleerd na te denken.

Museum La Toinette en Julien

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=La_Toinette_en_Julien&oldid=226242"

  

 
Kaart La Toinette en Julien

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 1034 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 nov 2010 om 17:54 door Wereld. Eerdere bijdragen van hedy, Karlyn en Anne en auteurs Pepperbot en Maren.