Kragerup Gods

Ga naar: navigatie, zoeken
Kragerup Gods

Het landgoed Kragerup bij het stadje Slagelse op het Deense eiland Seeland bezit een aantrekkelijk klimcentrum onder de titel Go High.


Het parcours, uitgezet op hoogten tussen de vijf en dertig meter, is in totaal anderhalve kilometer lang en bevindt zich in het park van het historische Kragerup Gods, dat tegenwoordig dienst doet als landgoedhotel.


Klimliefhebbers kunnen onderweg onder meer genieten van het uitzicht op de brug over de Grote Belt, die de eilanden Seeland en Funen verbindt. Waaghalzen kunnen zich op het parcours o.a. uitleven op een 260 meter lange zweefbaan die op sommige plaatsen ongeveer 30 meter hoog is. Bezoekers krijgen in totaal 41 obstakels te verwerken. Ze zijn alle ontworpen door het gespecialiseerde Franse bedrijf Amazon-Adventure. Go High is het eerste klimcentrum van Denemarken.


De klimbaan bij Slagelse is dagelijks tussen 10 en 17 uur geopend. Klimmers moeten minimaal tien jaar oud en 1 meter 40 groot zijn.

Website

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Kragerup_Gods&oldid=225893"

  

 
Kaart Kragerup Gods

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 217 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 nov 2010 om 17:36 door Wereld.