Klacken

Ga naar: navigatie, zoeken
Klacken

Klacken bevindt zich 6 kilometer ten noorden van Kopparberg, in het hartje van de bosrijke regio Bergslagen. Elke natuurliefhebber kan er genieten van de schitterende omgeving, de rust, de zuivere lucht en het glasheldere water.

In Klacken bevindt zich het allereerste elandenpark dat niet in Zweedse handen is. Het park is eigendom van een Belg. De eland, ook wel koning van het Zweedse woud genoemd, is nagenoeg het nationale symbool van Zweden. Wie het land heeft bezocht zal zich zeker de verkeersborden herinneren die waarschuwen voor deze overstekende hertachtigen.

Het elandenpark

Ook al lopen er in de Zweedse bossen circa 300.000 elanden rond, toch is er een beetje geluk nodig om er één tegen het lijf te lopen. In het elandenpark kunnen de gasten dagelijks begeleide wandelingen door het park maken en dat in meerdere talen.

Het elandenpark hoort bij het Klacken Conferentie- en Vakantiepark. Op en rond het vakantiedomein bieden we het jaar door een hele waaier aan binnen- en buitenactiviteiten aan. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de wonderbare omgeving, de frisse lucht, het zuivere water, de rust en de stilte.

Website

Klacken Conferentie- en Vakantiepark

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Klacken&oldid=225676"

  

 
Kaart Klacken

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 1071 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 nov 2010 om 17:25 door Wereld. Eerdere bijdragen van auteurs Pepperbot, 78.21.152.45 en Maren.