Guatemala

Ga naar: navigatie, zoeken
Meer Atitlan in Guatemala

Guatemala ligt in Midden-Amerika.

Menu

Waarom er naar toe?

Wat een heerlijk land! Het echte autentieke eten, vergelijkbaar met Mexicaans. Lieve mensen in prachtige gekleurde kleding. Een beetje rondhangen op pleintjes in bij marktjes. Antigua is een fijne stad als uitvalsbasis om lekker te eten en te genieten. Vanaf daar kun je de vulkaan Pacaya beklimmen. Maar laat je niet foppen door de reisbureaus: dichte schoenen en een goede conditie is een must!! Superervaring. Tikal is werkelijk de mooiste oud-indiaanse stad. Nog beter dan Palenque in Mexico. Je kunt Guatemala niet uit zonder dit gezien te hebben! Guatemala is echt een land dat je moet beleven. Hop niet van de ene naar de andere toeristische site, maar adem de cultuur. Heerlijk.

Dit moet je niet missen

Wat ik heb meegemaakt!!

Reistips

Inentingen voor Guatemala

     

Navigatie: Regio's in Guatemala
Nog geen gegevens.
Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Guatemala&oldid=248508"

  

 
Kaart Guatemala

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 243 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 27 sep 2011 om 10:35 door Wereld. Eerdere bijdragen van hedy, Karlyn, Anne, Carry, Vera, Bertus en joyce en auteurs Pepperbot en 82.93.231.76.