Efteling

Ga naar: navigatie, zoeken
Efteling, Hans en Grietje
Logo Efteling

De Efteling is een wereld vol sprookjesachtige taferelen waar jong en oud nooit uitgekeken raken. Vele adembenemende attracties, sprookjes en shows vermaken al jarenlang miljoenen bezoekers. Bovendien biedt elk seizoen zijn eigen sfeer. Geniet van de bloemenpracht in de lente, zoek verkoeling in de Piraña tijdens de zomer of bewonder de warme kleuren in het Sprookjesbos in de herfst.

In dit Sprookjesbos komen verhalen en sprookjes tot leven… schoentjes dansen, tapijten vliegen en zelfs de paddestoelen maken muziek in het Marerijk. In het Ruigrijk daarentegen gaat het er ruig aan toe. Met zenuwen van staal en kriebels in je buik bedwing je daar de schipschommel en zelfs de Python. In het Anderrijk is alles anders, maak een reis met een panda door de indrukwekkende natuur in PandaDroom of bezoek exotische taferelen uit de wereld van 1001 nacht in Fata Morgana. In het Reizenrijk ligt de wereld aan je voeten, daar kun je varen in de Gondoletta of een flitsende reis maken in het donker in Vogel Rok.

Op zeven stappen van de Efteling vindt u het Efteling Hotel: een themahotel voor gasten die gastvrijheid comfort kunnen waarderen. Zij zijn het gehele jaar geopend. De Efteling ligt bij Kaatsheuvel.

Website

Efteling

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Efteling&oldid=248480"

  

 
Kaart Efteling

Klik hier voor een kaart van de regio.

Warning: mysql_fetch_array(): 948 is not a valid MySQL result resource in /var/www/vhosts/wereldpagina.nl/httpdocs/skins/SGuMax.php on line 453
Deze pagina is het laatst bewerkt op 27 sep 2011 om 10:28 door Wereld. Eerdere bijdragen van Karlyn, Carry en Bertus en auteurs Pepperbot en Maren.