Berlijn en omgeving

Ga naar: navigatie, zoeken

Berlijn en omgeving dat is de stad Berlijn en de deelstaat eromheen: BrandenburgPaleizen, Musea en Parken: Berlijn en Brandenburg.

De nieuwe hoofdstad Berlijn is helemaal in. Nooit te voren was een stad zo in de belangstelling als Berlijn. De stad, zo groot als de gehele provincie Utrecht, heeft u zoveel te bieden. Lekker winkelen in één van de grootste warenhuizen, zoals KaDeWe. Ontdek de stad als Kultuurmetropool van de eerste rang van de Philharmonika tot aan de Berlinale, van de Friedrichstadtpalast tot de Stella Musical "De Klokkeluider van de Notre Dame". Verken Berlijn!.

In het hartje van Europa is Brandenburg een paradijs voor toeristen en liefhebbers van de watersport. De hoofdstad van de deelstaat, Potsdam, is een bezoek waard. Potsdam is over de gehele wereld beroemd om haar 9 paleizen, omgeven van prachtige tuinen. Zij heeft tevens een hele collectie aan bouwstijlen te bieden afkomstig uit Frankrijk, Engeland, Nederland, Italië, Rusland en Bohemen.

Tiefer See

 

Navigatie: Steden en dorpen in Berlijn en omgeving
Nog geen gegevens.
Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Berlijn_en_omgeving&oldid=219370"

  

 
Deze pagina is het laatst bewerkt op 23 nov 2010 om 13:04 door Wereld. Eerdere bijdragen van auteurs Pepperbot.