Ardennen, Luik

Ga naar: navigatie, zoeken
Watervallen van Coo

In deze Ardennen, Luik kunt u uw hart ophalen. Schitterende kastelen, zoals Modave en Jehay. Idylische dorpjes, zoals Malmedy, Stavelot en Spa, charmante kerkjes en natuurlijk de beroemde Grotten van Remouchamps. Er is een zeer ruim aanbod aan vakantiehuizen, bijvoorbeeld in Waimes, Malmedy, Stavelot en Stoumont.

Bezoek zeker ook de Watervallen van Coo en het schitterende natuurgebied De Hoge Venen, één van de meest waardevolle natuurgebieden van België. Wandelen en langlaufen zijn geliefde vrijetijdsbestedingen van toeristen die in zomer en winter de streek bezoeken. Of ga lekker kanoen op de Amblève.

Ga zeker ook naar Luik. De oude wijken nodigen u uit om te slenteren en verschillende schatten verwelkomen er u. Neem de tijd om het historische centrum van deze rijke en duizend jaar oude stad te ontdekken, of om rond te snuffelen langs de Maas, op de bekende zondagse markt "La Batte". Ontdek de stad met zijn winkelwandelstraten vol met luxe-boetieken en gespecialiseerde handelszaken. Op de terrasjes van de cafés, in de traditionele tavernes, in de studentencafés, overal heerst een aangename en gezellige sfeer.

 

Navigatie: Steden en dorpen in Ardennen, Luik

Blegny, Blieberg, Bévercé, Chaudfontaine, Chôdes, Gemmenich, Hoei, Luik (Stad), Nidrum, Ocquier, Ovifat, Polleur, Rahier, Saint-Hubert, Spa, Sy-sur-Ourthe, Trooz, Vieuxville, Wanne, Werbomont,

Afkomstig van WereldPagina.nl, de ideale Reisgids. "http://www.wereldpagina.nl/index.php?title=Ardennen,_Luik&oldid=253964"

  

 
Deze pagina is het laatst bewerkt op 16 apr 2013 om 15:21 door Wereld. Eerdere bijdragen van Karlijn en auteurs Pepperbot.